20 Aralık 2008 Cumartesi

Pınar Altuğ Hanfendi’ nin Beyi Kendisine Demiş kine!

Hey Allah’ ım, hey!

Ne günlere kaldık.

Duydunuz mu abe dostlar?

Ekranların sevilen yüzü Pınar Altuğ Hanfendi’ynen beyi, çiçeği burnunda damat Yağmur Atacan Bey, geçenlerde bir gece kulübünde gönüllerince eğlendikten sonra, vakit de eyicene gecikince, eşinin kolunu tutaraktan:

-“Hadi hanım, epey gecoldu. Evimize gidiveren gari.” deyivermişmiş.

Valla paparazziler böyle deyo.

Ben onların yalancısıyım bilader.

Hem de öyle bir anlatışla aktarıyorlar ki magazinci kardeşler, bir görseniz…

Duyan da, sankim bu kişiler karı-koca neyim değillermiş de, birbirlerine söyledikleri sözde bir kabahat işlemişler düşüncesine kapılıyor.

Bendeniz de bu hisse kapıldım bir an netekim.

Emme, tam da bu duyguya kapılıp gidecekkene, yanı başımda duran emektar kurşunkalemime sarılaraktan kurtarıverdim kendimi ve sahili selamete atlayıverdim.

Kalem elimdeyken de, boşa gitmesin diye, bir şeyler çiziktireyim dedim.

Nerede kaldıydık?

Ha! “Haklılar aslına” diyorduk “şaşkınlıklarında” magazinci arkadaşların.

Çünkünüm, “cemiyet” de dediğimiz sosyete muhitine mensup tanıdık yüzleri-hele bu yüzler Pınar’nan Yağmur gibi eli yüzü düzgün güzel ve yakışıklılarsa- kırk beş, elli gibi belli bir yaşa gelene kadar, evlenip yuva kurmayı pek düşünmedikleri ve gönüllerini muvakkat “aşklar”la eğlendirmenin peşinden koştukları için, tabiatıynan, birbirlerine hitap ederken “halk takımının” kullandığı “bey” yada “hanım” gibi ifadeler yerine “aşkım” yada “hayatım” gibi moderen kılıklı ancak haddizatında daha çok “flört”sel kokan laflar etmeleri gerçeği göz önünde bulundurulduğu vakit, Yağmur Bey’ in Pınar’ a “hanım” diye seslenmesine.

Ama, helal olsun Yağmur Atacan’ a, bu arada. Harbi delikanlıymış anlaşılan.

Notunu adamakıllı yükseltmek lazım.

Seviyor demek ki cidden hanımını.

Geçici bir heves değilmiş onların ki. Ne diyelim…

Hatırlarsanız; “yaşı kızınkinden küçük, yürümez bu ilişki..aradaki yaş farkı faktörüne takılır biter” deniyordu.

Ama bir aksilik olmadan flört devresini kazasız-belasız ve aşk dolu günlerle atlatmaya mufakkak olabildiler çok şükür. Şu an evliler artıkın. Mutluluklarının devamını ve aynı yastıkta kocamalarını diliyoruz ünlü çiftin.

Aynı yastıkta kocasınlar ki, Pınar hanım nine aksakallı Yağmur’ cuğuna, hayatın gidişatına kendini eyicene kaptırıp “herif” diye hitap edebileceği günleri görebilsinler.

Hiç yorum yok: